woensdag 4 december 2013

Pro Vercelli vs. Vicenza 1-1

(SU CORTESE CONCESSIONE DELLA SOCIETA' F.C. PROVERCELLI)
Pro Vercelli vs. Vicenza eindigde in een gelijkspel (1-1). De beide elftallen zorgden voor een opwindende wedstrijd die in hoog tempo werd gespeeld.

De echte show begon in de tweede helft met een bal op de paal van Greco, de voorsprong voor Vicenza via een Eurogol van Giacomelli en een minuut later de gelijkmaker van Pro Vercelli door Marchi die met negen treffers de topscorerslijst blijft aanvoeren. Voormalig Pro-spits Tiribocchi werd bij zijn invalbeurt met boe-geluiden onthaald door de 1.470 toeschouwers in het Silvio Piola Stadion. Evenwel stond Il Tir aan de basis van de
openingstreffer van de gasten.

Het thuispubliek onderscheidde zich echter in het bijzonder door massaal in koor het Forza Pro! te scanderen in het knusse stadion. Na de wedstrijd heerste alom tevredenheid met het gelijkspel tussen de twee titelfavorieten. Pro Vercelli is nog altijd ongeslagen in de competitie en bezet de tweede plek op de ranglijst, twee punten achter lijstaanvoerder Virtus Entella dat gelijkspeelde bij Pro Patria.