zaterdag 2 maart 2013

GOOOOOL DELLA PRO!!!!!

De uitwedstrijd van Pro Vercelli vs. Juve Stabia kende samengevat drie hoogtepunten (al dan niet dieptepunten, zo u wilt):

(SU CORTESE CONCESSIONE DELLA SOCIETA' F.C. PROVERCELLI)
1) De geweldige openingsgoal van Andrea Cristiano (33e minuut).
Van grote afstand waagde Cristiano zijn kans en schoot de bal pardoes met een stuit in het doel van de tegenstander. Een geweldige goal waarmee Pro onder meer haar gram haalde voor de gemiste kansen tegen Cittadella. Ruststand: 0-1.

2) De tegentreffer van Juve Stabia vanaf de penaltystip (62e minuut).
Juve Stabia kreeg een penalty toegekend nadat Borghese kennelijk een overtreding op invaller Cellini maakte. Dat was op zijn minst een dubieuze beslissing. Salvatore Bruno wist echter wel raad met het buitenkansje en schoot de penalty raak: 1-1.

3) De onterecht afgekeurde goal van Pro (73e minuut).
Hoe onrechtvaardig! Eusepi gaf vanaf links de voorzet op de in het midden mee opgekomen Erpen, die de bal keurig in het netje legde. De scheidsrechter keurde de treffer echter af op advies van zijn grensrechter. Naar het zich laat aanzien een verkeerde beslissing aangezien het alle schijn van een reguliere goal had.

Kortom, zo haalde een alleraardigst Pro Vercelli een meer dan verdiend punt op in Castellammare, daar waar de winst eigenlijk op zijn plaats zou zijn geweest. Maandag spelen de nummers twintig en negentien op de ranglijst, Bari en Vicenza, nog tegen elkaar. Vooralsnog is de stip op de horizon nummer achttien Reggina, dat uit tegen Novara 1-1 gelijkspeelde: negen punten scheiden De Witte Leeuwen vooralsnog van die enigszins veilige achttiende plek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten