donderdag 8 maart 2012

Bitterheid en teleurstelling. Avellino vs. Pro Vercelli 2-1

Gevoelens van bitterheid en teleurstelling overheersten bij trainer/coach Maurizio Braghin na afloop van de midweekse inhaalwedstrijd tegen Avellino: “Voordat zij op voorsprong kwamen, raakten we de lat en misten we een zekere goal. Ik moet echter zeggen dat Avellino complimenten verdient voor de eerste goal en geluk had met de tweede. Op sommige momenten speelden ze ons goed uit, maar wij maakten het spel. Maar goed, wie wint in het voetbal heeft altijd gelijk.”

De Wolven brachten Pro Vercelli dus geen geluk. Eerder dit seizoen was Avellino nog slachtoffer van het spectaculaire voetbal van De Witte Leeuwen geweest, maar nu in de returnwedstrijd was de wraak zoet met een 2-1 overwinning. Voormalig Pro Vercelli-aanvoerder Claudio Labriola aanschouwde de hele wedstrijd vanaf de bank. Pas in de 69e minuut zag hij Pietro Iemmello de eretreffer voor Pro Vercelli scoren.

Algemeen directeur Giancarlo Romairone wanhoopt echter niet na het eerste verlies van dit jaar: “We verdienden een punt, zo niet de winst. Ja, we moesten afzien, vooral in de eerste helft, maar we reageerden goed. We moeten nu vooral vooruit kijken naar de volgende wedstrijd tegen Tritium.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten