maandag 4 juni 2012

Enkele commentaren na de eerste finalewedstrijd

Braghin is tevreden na de eerste wedstrijd van de finale van de play-offs tussen Pro Vercelli en Carpi vertelde hij tegen tuttoprovercelli.com. De rode kaart voor Cancellotti maakte het weliswaar niet makkelijk: "Onervarenheid leidt soms tot slechte beslissingen. Tot vandaag heeft deze jonge speler het steeds goed gedaan en dan kan zoiets een keer gebeuren. Wij moeten ons niet uit evenwicht laten brengen. Het team heeft wel vaker met tien man gespeeld en legde prima spel op de mat. Dit resultaat stelt ons in staat om de uitdaging in Carpi aan te gaan. Er zullen vast enkele veranderingen worden doorgevoerd, maar we zijn ervan overtuigd nog steeds te kunnen winnen. In de finale staan naar mijn mening twee uitstekende elftallen. Wie had aan de vooravond van deze competitie kunnen bedenken dat Pro Vercelli en Carpi om promotie naar de Serie B zouden strijden. We mogen nu niet verslappen."

Espinal: "Ons spel werd bepaald doordat we in de minderheid waren, maar ondanks dat bleven we goed samenspelen en probeerden we in balbezit te blijven. De return zullen we alles geven. We beschikken over de kwaliteiten om het team van Notaristefano te verslaan. Vercelli mag er mede gelet op de traditie in geloven dat we de finale winnend zullen afsluiten."

Aanvoerder Calvi gelooft er ook in dat Pro Vercelli uit bij Carpi zal zegevieren om de 64-jaar oude promotiedroom van De Withemden te verwezenlijken. "Met een numerieke minderheid was Carpi niet in staat een vuist te maken laat staan het doel te vinden. Als het volgende week zondag weer elf tegen elf is en Pro Vercelli voorkomt nieuwe dommigheden, dan zal er worden gewonnen," aldus de aanvoerder die volgens de lokale krant La Sesia in de return wel eens het verschil zou kunnen maken mits geheel fit. De finale zal overigens gespeeld worden in het Alberto Braglia Stadion van Modena, zo heeft de Lega Pro besloten. Het stadion heeft een capaciteit van 21.151 toeschouwers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten